Een frisse visie op verwarmen

Leroy BVBA combineert de frisse dynamiek van een jonge en flexibele ploeg met de ervaring van een bedrijf dat toch al twintig jaar op de teller heeft.  Door ons voordurend bij te scholen zorgen we dat we mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen op ons werkterrein.            

Hierdoor kunnen we uw project afhandelen op de manier die het meest aan uw behoeften beantwoordt.

We staan open voor zowel grote als kleine projecten.

Een andere troef is dat we beroep kunnen doen op een eigen studiebureau.  Zo kunnen we uw plannen op een flexibelere manier uitvoeren.  Ook de service nadien wordt zo veel gemakkelijker.                                                  

Leroy BVBA is actief in de realisatie, installatie en het onderhoud van verwarming, sanitair en ventilatie voor grotere private projecten, industriegebouwen en appartementsgebouwen.

 

Kantoren

Leroy BVBA is lid van de EEG GROUP, een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan.                                     

De 6 ondernemingen binnen de technologiegroep spelen een toonaangevende rol op het vlak van technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn.

Dankzij de eigen interne studiediensten zijn we in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren.

De EEG GROUP beschikt over een team van meer dan 500 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2015 een geconsolideerde omzet van 100 miljoen euro.